Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

1ο Διεθνές Καλοκαιρινό Τουρνουά Blitz 2016 της Σκακιστικής Ακαδημίας Νέων Μουδανιών - Προκύρηξη


1ο Διεθνές Καλοκαιρινό Τουρνουά Blitz 2016 της Σκακιστικής Ακαδημίας Νέων Μουδανιών 


Παρασκευή 26/08/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ




ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ σε συνεργασία με την ΕΣΣΘ-Χ υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, διοργανώνει το 1ο Διεθνές Καλοκαιρινό Τουρνουά Blitz 2016. 

ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καλλικράτειας, (Οσίας Παρασκευής 39 απέναντι από το παλιό Δημαρχείο Νέας Καλλικράτειας). 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Παρασκευή 26/08/2016 με ώρα έναρξης 1ου γύρου στις 22:30.  Οι αγώνες θα γίνουν  με Ελβετικό σύστημα 12 γύρων και με χρόνο σκέψης για τον κάθε  παίκτη  3΄ και προσαύξηση 2΄΄ για την κάθε κίνηση.  Θα ισχύσουν οι κανονισμοί blitz της FIDE.
Το τουρνουά θα αξιολογηθεί για διεθνές ΕLΟ BLITZ. 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: 1) Τα αποτελέσματα των ισόβαθμων (εφ’ όσον έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους), 2) Buchholz -1, 3) Buchholz, 4) Sonneborn -Berger, 5) Αριθμός νικών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΑΡΑΒΟΛΑ: Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους σκακιστές. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο τηλέφωνο 6973552060 (Λαγογιάννη Στυλιανό) και η επιβεβαίωση μέχρι μισή ώρα πριν την έναρξη στον χώρο των αγώνων.
Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 (δέκα) ευρώ για όλους τους συμμετέχοντες.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:   Θα μοιραστεί  το 70%  των παραβόλων στους 5 πρώτους νικητές (30%, 20%, 10%, 5% και 5% αντίστοιχα).
Θα δοθούν ακόμα, κύπελλο στον 1ο νικητή και μετάλλια στο 2ο και 3ο της γενικής κατάταξης και στους πρώτους των ειδικών κατηγοριών (ελάχιστο όριο ειδικής κατηγορίας οι 6 συμμετοχές).

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:  Μηχανετζίδης Σάββας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσορμπατζόγλου Βύρων

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Υποβάλλονται αμέσως μετά την λήξη της υπ’ όψη παρτίδας στην Επιτροπή Ενστάσεων με καταβολή παραβόλου 30 Ευρώ, το οποίο επιστρέφεται εφόσον γίνει δεκτή η ένσταση.  Η Επιτροπή Ενστάσεων θα είναι τριμελής και θα οριστεί στον χώρο των αγώνων.

ΔΙΑΦΟΡΑ:  Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια είναι η διεύθυνση αγώνων.

Το Δ.Σ. της Σκακιστικής Ακαδημίας Μουδανίων